tya webb

Nu erbjuder Hamn och Stuveriskolan denna vidareutbildning för Hamninstruktörer.

Det är en grundläggande instruktörsutbildning. Efter genomförd kurs ska deltagaren klara av att lära t.ex. nyanställda/sommarjobbare i mindre grupper (1-2 personer) hur selar och olika utrustningar ska användas vid arbete på höjd. Vi går även igenom förankringspunkter vid arbete på höjder.


Tid: 2015-12-16 klockan 08.00 – 17.00
Plats: Örnsköldsvik

Kostnad: Hamn och Stuveriskolan står för kurskostnad, resekostnad och ev. logi för kollektivanställda. I kursen ingår lunch.

Förkunskaper: Hamn och Stuveriskolans Hamninstruktörsutbildning.

 

Deltagarantalet är maximerat till 8 deltagare.

Anmälan görs till Stefan Reimers 08-734 52 33 eller via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Nu lanserar TYA en uppdaterad version av eISPS!
ISPS, International Ship and Port facility Security code, är de bestämmelser som reglerar sjöfartsskyddet, det förebyggande arbetet mot terrorism i hamnar.
I den här nya versionen är innehållet uppdaterat enligt de senaste bestämmelserna, och presenteras tillsammans med nya bilder och filmer där du får träffa personer som arbetar i hamn.
Kursen ger på ett lättillgängligt sätt en grundläggande utbildning i ISPS. Beräknad tid är ca 2-2,5 timmar.
Utbildningen bör kompletteras med praktiska övningar. En ansvarig instruktör/handledare på företaget beställer licenser från TYA och ser till att deltagaren har förutsättningar att genomföra utbildningen.

 

Till TYA skolan.

För att säkerställa en bra introduktion till nyanställda, har vi tagit fram ett utbildningspaket. Paketet består av en dvd-skiva innehållande 5 korta filmer, som beskriver arbetet i hamnen, körschema, handledning och en presentationsserie samt ett

Samtliga våra eLearningkurser ligger nu hos ny leverantör. Alla "gamla" licenser är obrukbara och ska slängas. Historik, som härrör från det gamla, finns att få från TYA. Beställning av nya e-licenser, görs

SENASTE NYHETERNA OCH UPPDATERINGARNA